Ако имате някакъв проблем, свързан с брави или ключалки трябва да изберете надежден ключар, който може да предостави услугите, от които се нуждаете. Независимо дали става въпрос за поддръжка на брави, ремонт, изборът на правилната компания е ключов. Наемането на ключар е въпрос на сигурност за вашия дом или бизнес. Искате да сте сигурни, че те са информирани, квалифицирани и предоставят качествена услуга. И, разбира се, искате да платите справедлива цена за работата. Намирането на добър и надежден ключар е изключително важно. Когато имате нужда от спешна помощ, винаги можете да им се обадите, а не да търсите нов в интернет.

 1. Бързо реагиране

Проблемите с ключовете и ключалките никога не идват навреме, така че нямате достатъчно време да чакате техник. В такава ситуация, бързата реакция на ключарската фирма винаги спестява много време. Определено ще ви помогне в трудни ситуации.

 1. Квалификации

Искате ли да разчитате на техник, който да си свърши работата бързо и професионално?

Нивото на професионализъм винаги се показва на сайта на фирмата. Там можете да намерите цялата полезна информация, например години опит, брой доволни клиенти и квалификация на техниците.

 1. Разгледайте отзивите на клиентите

Отзивите на клиенти са чудесна възможност да разберете много  различна информация за ключарска фирма! Разгледайте ги всички! Там можете да видите ниво на обслужване на клиенти, благодарности и оплаквания!

 1. Широка гама от услуги

От какви услуги имате нужда? Ремонт на ключалка, подмяна или изваждане копия на ключове? Изберете ключарска фирма, от която можете да получите различни услуги! Много по-удобно е да получавате всякакви от една компания. Можете да разгледате широката гама от услуги, които ние предлагаме:

 • Възстановяване и ремонт на автоключалки
 • Синхронизиране на оригинални дистанционни
 • Нарязване на ключове по код
 • Изработка на ключове с вграден чип (транспондер)
 • Авариен ключар за отваряне на автомобили
 • Ремонт на счупен или износен автоключ
 • Дубликат на дистанционни
 1. Работно време

Често се нуждаете от помощта на ключарски техници веднага,  така че ще бъде чудесно да я получите възможно най-скоро. Внимавайте за това! Нашите услуги се предлагат 24/7, така че ще сме на ваше разположение по всяко време на денонощието.

 1. Местоположения

Интересувате ли се от идването на техника навреме? Колкото по-близо до ключаря живеете, толкова по-бързо ще получите помощ. Когато имате нужда от спешна помощ, можете просто да се обадите и в рамките на 10 минути техникът ще бъде близо до дома ви!

 1. Лицензиране

Опитахте ли вече да изберете подходящия ключар? Ако отговорът ви е „да“, вие знаете за проблема с избора на лицензиран ключар. Много е важно да изясните, че работите с лицензиран ключар. Това ще ви спаси от непрофесионални техници, които могат да повредят ключалката ви, и от нечестни ключарски компании, които могат да продадат личната ви информация.

Как да изберем ключар

Сега, когато знаете цялата тази информация, можете лесно да изберете реномиран и лицензиран ключар, който ще ви удовлетвори напълно. Цени, услуги, качество, работно време и местоположение – тези фактори са най-важните при избора на ключарска фирма! След като имате реномирана фирма за ключарски услуги, пазете информацията за връзка с компанията на сигурно място като портфейла или телефона си. Това може да ви помогне да спестите време, грижи и пари в бъдеще.