ДОБРЕ ДОШЛИ В NVS AUTO GROUP

Ние предлагаме широк спектър от услуги, включващи коли под наем, автокозметика, автосервизна дейност, изкупуване на автомобили и др.

Скъпи приятели и клиенти нашето мото е че най-добрата реклама е доволния клиент, ние от години сме в сферата на услугите като сме променяли адреса си не веднъж поради невъзможноста да имаме собствен обект, но това вече е минало вече сме на нов адрес където може да ни посетите и видите нашето новопостроено хале обурудвано с последен модел уреди, за да можем да отговорим на нуждите на нашите клиенти.
Където и да сме били, нашите знанията и опита няма кой да ни ги вземе – ще Ви посрещнем и изпратим доволни както се посреща стар приятел в нова къща с документ за гаранция за извършените от нас дейности.

 — Асен, управител на NVS

НАШИТЕ УСЛУГИ

За да можем да Ви предложим цялостно обслужване, ние от NVS не сме се фокусирали върху само една конкретна услуга – ние предлагаме всичко, от което нашите клиенти имат нужда, за да могат спокойно да управляват автомобил.

  • Коли под наем на достъпни цени.
  • Изкупуване на автомобили.
  • Автосервизна дейност и поддръжка на коли.
  • Автокозметика, автомивка и спа и за вашия автомобил.
  • Лизинг и съдействие при покупка на кола.

ГАЛЕРИЯ С ВСИЧКО ТОВА, С КОЕТО СЕ ГОРДЕЕМ

Защо да изберете нас?

Ние ценим Вашите средства така, както Вие цените нашите качества – затова не печалбата е водеща при услугите, които предлагаме.

Всичко, което предлагаме – от експертизата на нашите специалисти, до частите и материалите, които използваме – всичко е на най-високото ниво.

Ние поддържаме контакт с всички наши клиенти и се стремим да се развиваме и подобряваме своите услуги, като се вслушваме в нуждите на всеки един.

Клиентите за нас