ВАШИЯТ АВТОМОБИЛ ЩЕ ВИ ОТКРИЕ С NVS АВТОКЪЩА

Можете да изберете един от наличните ни автомобили или да заявите какъв автомобил търсите и ние да Ви го доставим до България от Централна Европа.

Скъпи клиенти, при нас всичко свързано с вноса и продажбата на автомобили започва през 2005г когато един от партьорите и дилъри в NVS Auto завършва техникум по ДВГ с Вътрешно горене. Още същата година заминава да живее и работи в Италия, като по стечение на обстоятелствата много скоро започва да търси, купува и търгува автомобили за много новоизлюпили се автокъщи в цяла България. За кратък период от време от хоби това се превръща в успешен бизнес модел, който съумява да генерира по два до три автовоза на седмица за автокъщите в София, Дупница, Враца Монтана и др.

Ние можем да внесем кола по поръчка от цяла Европа САЩ или Канада. Може да разгледате на място и нашите коли, които, преди да се предадат на клиента, се проверяват и обслужват. На място може да дойдете с Ваш майстор, на който ще бъде осигурен достъп до сервиза ни, за да прегледа желания от Вас автомобил.

Всяко МПС може да се тества и кара без ограничение благодарение на закупените от нас временен фирмен номер от КАТ София.

А ако се стигне до покупка, ние ще превозим колата до КАТ София и ще съдействаме при регистрацията. За регистрирането и ще оформим всички необходими документи и застраховки.

Може да разгледате нашите коли и в сайта ни или в Mobile.bg

Ние говорим:

 • Италиански
 • Френски
 • Руски
 • Английски

Доволнияt клиент значи още един нов клиент, нашето мото е: “Най-добрата реклама са доволните клиенти“. Ние държим на дългосрочните и коректни отношения с хората, които са ни избрали и по този начин са ни се доверили.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ДОСТАВКА НА АВТОМОБИЛ

  Информация за автомобила

  Предпочитана марка/модел*

  От коя държава да бъде докарана*

  Вид двигател*

  Скоростна кутия

  Цвят*

  Категория*

  Година на производство*

  Допълнителна информация

  Къде се намирате*

  Бюджет (крайна цена с доставка в лв.)

  Име*

  E-mail*

  Телефон

  Допълнителна информация